Kompaan is een Haagse bierbrouwer met bar. Het is een industriële locatie met terras en prachtig uitzicht op binnenhaven en fabrieken. Niet alleen ontstaan bij Kompaan in Den Haag bieren met geuzennamen als Bondgenoot en Bloedbroeder. In de Beer Bar kun je vier dagen per week genieten van tientallen ter plekke gebrouwen bieren. Daarnaast geniet je van heerlijke gerechten als briskets en pulled pork met huisgemaakte barbecuesaus. Deze hotspot is een absolute aanrader voor bierliefhebbers én natuurlijk ook voor iedereen die op zoek is naar een typisch Haagse insidertip!
De bieren van Kompaan bieden een uitgebreid palet aan smaken. Elk bier dat Kompaan brouwt, is opgebouwd uit meerdere mout- en hopsoorten. De Haagse microbrouwerij heeft een handvol vaste bieren in het assortiment. Van dry hopped pilsner tot een Imperial stout met port. Ieder seizoen brengt Kompaan een seizoenbier op de markt. De Kompaan Beer Bar aan de Saturnusstraat is vier dagen per week geopend. De inrichting is met zeecontainers en steigerhout. Daarom heeft de brouwerijkroeg een rauwe en authentieke uitstraling die ook past bij de industriële locatie. Het proeflokaal is uitgerust met maar liefst twintig tapkranen. Laat je verrassen door de verse eigen bieren en kom langs bij deze bar in Den Haag.
De barbecue georiënteerde keuken van Kompaan hanteert dezelfde mentaliteit als bij de bieren. Ambacht en kwaliteit staan voorop. In de keuken staat de slow-smoker altijd aan om heerlijke gerechten te roken. Ook worden noten huis gerookt en zijn de koks altijd in de weer met eigen barbecuesauzen. Daarnaast wordt het bierstroop bij de heerlijke kaasplateaus en worsten ingemaakt met Kompaan bier. Kortom, neem plaats in het restaurant op het terras aan het water met uitzicht op de omliggende fabrieken. Een unieke ervaring!
De kwaliteiten van Kompaan worden ieder jaar weer verder geoptimaliseerd. Er is een laboratorium gebouwd en er is een kwaliteitsmanager aangesteld. Jaarlijks winnen ze prijzen voor de beste bieren. En ze blijven natuurlijk nog meer nieuwe bieren ontdekken en uitbrengen. Op naar de toekomst.